Aller først: Tillykke med at lande et vigtigt, udfordrende og udviklende job i det offentlige. Når du har fundet siden her, gætter jeg på at det er fordi jobbet som konsulent til tider frustrerer dig. Du vil så gerne gøre en forskel og gøre din chef glad for din indsats, men til tider virker det komplet umuligt.

Jeg har selv været der.

Det kan være enormt givende at arbejde i det offentlige. Din indsats kommer mange mennesker til gavn og kan få stor betydning for, hvordan afdelingen klarer sig i forhold til borgere, direktion og politikere. Men det er også et job der nærmest ændrer sig fra dag til dag, fordi hele det offentlige område er under konstant omkonstrukrering.

De forandringer skal du være klar til at tackle og aller helst før de opstår. Din chef og afdelingens frontmedarbejdere er afhængige af din indsats og fremsynethed. Har du brug for hjælp til at udfylde den rolle bedre?

Så er du kommet til det rette sted.

Jeg har prøvet lidt af hvert…

Som konsulent for skiftende chefer og ledere i forskellige afdelinger og forskellige kommuner, ja endda i regionen, har jeg prøvet lidt af hvert. Jeg har været almindelig, ny konsulent som den meste akademiker i afdelingen, jeg har været en del af et større korps af konsulenter, været chefers nærmeste sparringspartner og oplevet adskillige forandringsprocesser på egen krop. Jeg har over 15 års erfaring som coach og mentor og vil gerne hjælpe dig tilrette i din nye rolle.

My Boss Appreciates Me

er en coachingpakke specielt til dig, der er ny i rollen som konsulent.

Læs mere om My Boss Appreciates Me.

Coachingpakker

Konsulentbog på vej

Jeg har en konsulentbog på vej, som er målrettet dig, der er konsulent i det offentlige. De vil klæde dig på til at håndtere hverdagens udfordringer som offentligt ansat konsulent. Skriv dig op til at modtage nyhedsbrev herunder, så du får besked, når bogen udkommer. Du bliver belønnet med nyhedsbreve med gode råd og idéer til at klare dit nye job med succes. Velkommen i klubben 🙂

Du kan tilmelde dig nyhedsbrevet herunder.