Varetag de vigtige opgaver i organisationen med større gennemslagskraft. Din første coachingsession starter her!

Coachingsession 1:1

Er du klar til at blive udfordret?

Virksomheder og mennesker er nødt til at vokse og udvikle sig, for hvis vi står stille kommer vi bagud.

Du kan tage den langsomme vej og selv fundere over, hvor du kan gøre tingene bedre, lytte til lidt småsnakker hist og pist, aflæse din chefs mundvige, når du præsenterer et oplæg…

Eller du kan tage genvejen og sige ja tak til hurtig vækst og udvikling.

Gribshave Konsulent har ekspertise i at hjælpe konsulenter, nøglemedarbejdere, ledere og organisationer med at vokse og opnå succes.

En fremadrettet proces

Coaching er en fremadrettet proces, der tager udgangspunkt i ønsket om forbedring og drives af troen på en positiv forandring ved at nå et belønnende mål.

Executive coaching handler om at identificere visionen for virksomheden for derigennem at udfordre lederen til at frigøre sit fulde potentiale.

Gribshave Konsulent benytter Coaching Dynamics ® Metodens tilgang.

Coaching Dynamics® er et komplet og beskyttet Coaching koncept oprindelig skabt og udviklet af Mark Anthony og videreudviklet i tæt samarbejde med psykolog Monica Steinitz. Konceptet er udviklet gennem 10 år og bygger på hovedtanker og tilgange fra kognitiv, systemisk samt positiv psykologi omsat og relateret til den coachende tilgang og det fremadrettede fokus. Coaching har dybe, solide rødder i psykologien, men adskiller sig væsentligt fra den psykoterapeutiske tilgang ved som noget helt essentielt at bygge på et paradigme af muligheder, ressourcer, potentiale og vækst.

Jeg er klar til at hjælpe dig

Jeg vil hjælpe dig med at opdage muligheder, du ikke troede fandtes, og styrke sider af dig selv, som du ikke havde tænkt på, så du kan vokse som konsulent / leder og varetage de vigtige opgaver i organisationen med større gennemslagskraft.

Gitte Piil, certificeret coach

Coaching handler om at stille spørgsmål. De rigtige spørgsmål. Spørgsmål der kan udvikle, udfordre og forandre mennekser og dermed teams og organisationer.

Jeg har mere end 15 års erfaring i at coache, udvikle og udfordre konsulenter, ledere, chefer og direktører.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad indeholder sessionen?
Introduktionssamtalen er på ca. 90 min, hvor vi lærer hinanden at kende og finder ud af, hvad der er det vigtigste at arbejde med.

Kan jeg få mine penge tilbage, hvis det ikke er noget for mig?
Hvis du er utilfreds med coachingen, så tag fat i os, så finder vi en løsning.

Hvordan aftaler jeg mine coachingsessioner?
Efter køb modtager du en mail med videre instrukser. Her får du adgang til at booke vores samtaler i en kalender, så de foregår på tidspunkter, der passer dig.

Kan jeg tilkøbe ekstra coachingsessioner?
Absolut! Hvis du har brug for flere sessioner, så kontakt os, så vi kan finde en samlet pris til dig, hvis det er et længere længere forløb, du er ude efter, ellers er du altid velkommen til at købe enkelte coachingsessioner.

Ja tak, lad mig komme i gang!

Pris: 2.396 kr. inkl. moms
Coaching 1:1 ny. Første coachingsession.
Introduktion, hvor vi lærer hinanden at kende og bliver klar på dit mål.

Coachingpakker