Det kan være et ensomt job at være leder, og især at være kvindelig leder. Din nærmeste kollega er måske en mand, der har svært ved at forstå de udfordringer du står med. Din nærmeste rollemodel er måske en powerkvinde, der nærmer sig pensionsalderen og ikke helt forstå, hvorfor det er vigtigt for dig at komme ud af døren, før børnehaven lukker. Der kan osgå være emner, du brænder inde med og virkelig ville ønske du kunne drøfte med én, der ikke kan bruge det imod dig i en fremtidig forhandlingssituation.

Det er her coaching kommer ind i billedet. Du kan sparre vigtige emner med din coach og være sikker på at ingen andre får noget at vide om det. Alt hvad du taler med din coach om, bliver mellem jer.

Coaching

Jeg er klar til at hjælpe dig

Jeg vil hjælpe dig med at opdage muligheder, du ikke troede fandtes, og styrke sider af dig selv, som du ikke havde tænkt på, så du kan vokse som konsulent / leder og varetage de vigtige opgaver i organisationen med større gennemslagskraft.

Coaching handler om at stille spørgsmål. De rigtige spørgsmål. Spørgsmål der kan udvikle, udfordre og forandre mennekser og dermed teams og organisationer.

Jeg har mere end 15 års erfaring i at coache, udvikle og udfordre konsulenter, ledere, chefer og direktører.

Genvejen til kompetente konsulenter

Har du en konsulent, der ikke er helt oppe i beatet endnu?
Ønsker du, at din konsulent skal performe bedst muligt i jobbet?
At få de kvalifikationer frem, som du så i jobsamtalen og fik dig til at ansætte hende?
Du ønsker konsulenten leverer det du forventer af stillingen
Du ønsker at hjælpe din konsulent med at finde work-life-balance og undgå en sygemelding med stress, fordi du bliver nødt til at presse på for at få de resultater, du forventer hun leverer (og du gider bare ikke være den lede chef der får en stress sygemeldt medarbejder, vel?)
Du ønsker at være en god leder og samtidig leve op til de forventninger organisationen har til dig og dit team. Så tilmeld din konsulent til My Boss Appreciates Me.

Coaching & forandringsprocesser