Det siges, at det tager mindst to år at oplære en medarbejder til at varetage jobbet ordentligt. Så du bruger en masse ressourcer på at oplære nye medarbejdere alt imens du håber at det kommer til at fungere. Prøvetiden er 3 måneder, men selv om du ikke rigtig føler din konsulent leverer efter de 3 måneder, bliver du ved med at sige til dig selv, at du må væbne dig med tålmodighed – hun er jo ny i jobbet. Hvis du er rigtig uheldig er din medarbejder stoppet, før de to år er gået, og har fundet et job tættere på sin bolig.
Så kan du starte forfra igen. Det kan også være det på et eller andet tidspunkt i forløbet går op for dig at du simpelthen ikke har så meget tid til din rådighed – der skal jo leveres til organisationen – så du er nødt til at krydse fingre og håbe at konsulenten bliver bedre med de få møder du kan få presset ind. Eller du er måske endda nødt til at fyre den nye konsulent og starte forfra med jobopslag, ansættelsessamtaler, lønforhandling osv. De to års løn er så godt som spildt!

Kender du det?

Overvej i stedet at tilmelde din nye konsulent i et coachingforløb.

Dette forløb er for dig:

  • Der har en konsulent der ikke er helt oppe i beatet endnu
  • Der ønsker at din konsulent skal performe bedst muligt i jobbet
  • Du ønsker at få de kvalifikationer frem, som du så i jobsamtalen og fik dig til at ansætte hende
  • Du ønsker konsulenten leverer det du forventer af stillingen
  • Du ønsker at hjælpe din konsulent med at finde work-life-balance og undgå en sygemelding med stress, fordi du bliver nødt til at presse på for at få de resultater, du forventer hun leverer (og du gider bare ikke være den lede chef der får en stress sygemeldt medarbejder, vel?)
  • Du ønsker at være en god leder og samtidig leve op til de forventninger organisationen har til dig og dit team

Vent ikke for længe på at din konsulent leverer

Book i stedet et coachingforløb til din konsulent.

Dit udbytte:

  • Du får en konsulent, der bliver mere sikker på sig selv
  • En konsulent der generelt får mere ro på, samtidig med at hun leverer bedre
  • Du vil opleve at dine samarbejdspartnere og andre medarbejdere bliver mere tilfreds med at samarbejde med din konsulent
  • Du får mere overskud og ro og det samme gør din konsulent

Der er forskellige muligheder:

Hej, jeg er klar til at hjælpe dig

Mit navn er Gitte Piil, og jeg har coachet konsulenter og ledere på alle niveauer i mere end 15 år. Jeg har en solid baggrund i den offentlige sektor, hvor jeg har arbejdet på flere niveauer, fra udviklingskonsulent til ‘højre hånd’ for flere chefer.

Jeg ved, hvad det er, ledere og chefer efterspørger, og jeg kan hjælpe dig med at levere det.

Jeg er MSc., certificeret executive coach, certificeret procesleder og har mere end 15 års erfaring fra alle niveauer i den offentlige sektor inden for flere forskellige områder. Jeg har været konsulent, udviklingskonsulent, specialkonsulent, chefkonsulent og sekretariatsleder, støttet ledere og chefer og refereret direkte til politiske udvalg. Jeg ved, hvordan det er at være en del af en politisk styret organisation, der udvikler sig og forandres, mens hjulene stadig skal køre rundt.

Lad mig hjælpe dig og din konsulent

Coachingpakkerne er målrettet specifikke udfordringer. Hvis du ikke finder en pakke, der passer til dig eller din konsulent, så kontakt mig endelig, så finder vi en løsning.