Fokus på at få arbejdsglæden tilbage

Er du træt af ikke at kunne finde den der work-life-balance alle taler om?

Virker det bare helt urealistisk at få dit liv til at hænge sammen og finde ind til arbejdsglæden?

Led ikke længere!

Find arbejdsglæden

Et coachingforløb kan hjælpe dig med at finde arbejdsglæden og opsætte støttesystemer, der gør det sjovt at gå på arbejde. For det kan være sjovt, give mening og være udfordrende på én gang. Und dig selv et godt arbejdsliv!

Hej, jeg er klar til at hjælpe dig med at få arbejdsglæden tilbage

Mit navn er Gitte Piil og jeg har stået i dilemmaet mellem at levere på arbejdet og svigte min familie – eller føle mig utilstrækkelig på arbejdet for at kunne være der for mine børn.

Undersøgelser viser at 20-25 pct. af alle nyuddannede føler sig stressede og op mod hver 7. ender med en sygemelding.

Nyuddannede døjer i højere grad med søvnproblemer, indre uro og hjertebanken, samtidig med at de føler sig mindre produktive, arbejdsdygtige og mere trætte og uoplagte end andre grupper på arbejdsmarkedet. De nyuddannede oplever, at de hele tiden skal præstere og hele tiden gøre deres bedste for at kompensere for at være ny i teamet. De ønsker at vise, at de er lige så gode som de mere erfarne kollegaer.

Stop kampen og tag genvejen!

Det kommer vi til at arbejde med:

  • Vision og mål – Du kommer til at arbejde med din vision for dit arbejdsliv, dine mål og så rydder vi op i dine begrænsende overbevisninger.
  • Fra frygt til overskud – Du ser din frygt i øjnene og omprogrammerer dine overbevisninger, så du går fra frygt til lyst og overskud.
  • Vaner og støtte – Du lærer at opbygge nogle støttende vaner og eliminere dem, der spænder ben for dig. Vi installerer også dit støttesystem.

I Love My Workdays – fokus på at få arbejdsglæden tilbage.

Pris: 28.000 kr. inkl. moms

Ofte stillede spørgsmål

Hvad indeholder forløbet?
Coachingpakken I Love My Workdays består af 10 coaching sessioner (90 min intro + 9 x 45-60 min), samt en test ved start og ved afslutning.

Kan jeg få mine penge tilbage, hvis det ikke er noget for mig?
Hvis du er utilfreds med coachingen, så tag fat i os, så finder vi en løsning.

Hvordan aftaler jeg mine coachingsessioner?
Efter køb modtager du en mail med videre instrukser. Her får du adgang til at booke vores samtaler i en kalender, så de foregår på tidspunkter, der passer dig.

Kan jeg tilkøbe ekstra coachingsessioner?
Absolut! Hvis du har brug for flere sessioner, så kontakt os, så vi kan finde en samlet pris til dig, hvis det er et længere længere forløb, du er ude efter, ellers er du altid velkommen til at købe enkelte coachingsessioner.

Coaching & sparring